مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که پولم را نمیدهد

با سلام
از کسی پول میخواستم که این مقدار پول رو برای خودش و کسان دیگه فرستادم. الانم هم امروز فردا میکند.خواستم بدونم اگه پرینت رو بگیرم و از طرف اصلی شکایت کنم میتونم واریزی هایی که به اسم ایشون نیست هم مطالبه کنم؟
از اولین واریزی حدود هشت ماه میگذره.آخریش هم چهارم بهمن بود

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

علیه تمامی طرف ها دادخواست بدهید و در شرح بنویسید به سفارش طرف اصلی پرداخت کردید و دو شاهد مرد داشته باشید