مشاوره حقوقی رایگان - امکان باطل کردن مبایعه نامه با توجه به این بند وجود دارد ؟

یکسال پیش یک اپارتمان سنددار فروختم در املاک مبایعه نامه نوشتیم و نصف مبلغ را دریافت کردم . در موعد مقرر به دفترخانه مراجعه کردم ولی انجام ندادند و گفتند نمیشود ، بعد کاشف به عمل امد سند خانه مشکل دارد و قابل انتقال نیست به گفته سازمان مسکن و ثبت اسناد ، اشتباه ثبتی شده و ظاهرا معارض داشته دقیق اطلاع ندارم .
میدانم امکان فسخ وجود ندارد و حق فسخی در قرارداد برای فروشنده قائل نشده و عقد لازم الاجراست .
اما آیا با توجه به بند زیر که در مبایعه نامه قید شده امکان ابطال مبایعه نامه وجود دارد ؟؟؟
( ماده 5- شرایط تسلیم معامله : 5-1 فروشنده موظف است مورد معامله را در تاریخ 00/00/00 با تمام توابع و ملحقات و منضمات آن تسلیم خریدار کند و هرگونه موانع در استیفاء و بهربرداری کامل از مورد معامله را برطرف نماید 5-2 درصورتی که معلوم گردد مورد معامله به جهت قوه قاهره قابلیت انتقال نداشته و این عامل مربوط به انعقاد مبایعه نامه باشد عقد باطل و فروشنده موظف است ثمن دریافتی را به خریدار عودت نماید 5-3 در صورتی که معلوم گردد مورد معامله به هر علتی غیر از عامل قوه قاهره مانند رهن ،مصادره ، عملیات اجرای دادگستری ، اجرای اسناد رسمی ، ، مستحق الغیر ، غصبی بودن ، قانونا قابل انتقال به خریدار نبوده فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن معامله معادل بیست درصد از مبلغ کل به عنوان خسارت بپردازد 5-4 کلیه هزینه های ناشی از تسلیم مورد معامله به عهده فروشنده میباشد)
(همچنین کلیه خیارات از جمله خیار غبن به استثنای خیار تدلیس با اقرار طرفین اسقاط گردید)

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پاسخ به سوال نیاز به مطالعه قرارداد و مراجعه حضوری نزد وکیل دارد