مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند ملک

سلام وکلای عزیز وگرامی گفته بودین خوب توضیح بدهم اولا مادرم سه سال پیش ازپدرم مبایعنامه گرفته که شوهرم ازبابت مهریه همه زمین وخانه رو داد به من ازرو همون مبایعنامه هم رفته سند گرفته
سوال من این هستش اولا ازشهرداری استعلام نگرفته سند زده بعدش از زمین 200 مترش 22 سال پیش به مهریه خانومم داده شده حالا مادرم در مبایعه نامه دوباره کل زمین رو ازپدرم گرفته ونوشته تاقبل این مبایعنامه شوهرم به هرکی مدرکی یازمینی داده ارزشی نداره حالا من چیکار میتوانم بکنم؟
دوما اگه موبایعنامه رو بتوانم باطل کنم سندهم باطل خواهد شدیانه چون باهمین موبایعنامه سند زده چون من ازاداره ثبت پرسیدم گفت فقط باموبایعنامه واز طریق اداره بنیاد مسکن سند گرفته وپدرم هم زنده هستش ولی الان محجوریت واسش گرفتم ولی تاریخش رو پزشک قانونی بعده تاریخ مبایعنامه زده ومن قیومیت پدرم رو هم گرفتم واسه پدرم پزشک قانونی زده افت قوای مغزی واستمراری میباشد وپدرم هم میگوید که بهم کلک زده ومن حالاسندم رو میخواهم حتی ازطریق مامور پاسگاه ازپدرم فیلم برداشته وصورت جلسه کرده که پدرم سندرو اززنش میخواهد حالا چیکار میشه کردآیا مادرم دوسال گذاشته رفته ومنتظر مرگ پدرم هستش که خدا نخواهد گذاشت به آرزویش برسه. دست شما درد نکنه که واقعا وقت میگذارین وراهنمایی میکنین. خاک پای شماها هستم. تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همیرتان نسبت به22 متر عوای اثبات مالکیت و ابطال مبایعه نامه و سند رسمی مطرح کند