مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستی پای راست

سلام خسته نباشید ببخشید من 21 ساله از شیراز هسیتم من سال 97 تصادف کردم که ماشین به من زدو فرار کرد تا الان 1400 یه هزاری هم به ما از طرف صندوق دولت ندادن چون فرار کرده گفتن صندوق دولت بیت المال میدن ولی ندادن و من واقعا نیاز دارم به این پول چون 40 میلیون پول عمل جراحیم شده خواهش میکنم چطور بفهمم کی میدن دیه رو

پاسخ ها :

دیه تصادف در صورت فرار راننده مقصر دریافت دیه از صندوق تامین خسارات بدنی دیه شکستگی پا در تصادف دیه تصادف دیه تصادف