مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با فرد و فرار کردن راننده

سلام
چند روز پیش یک ماشین به پدر من میزنه ( پیاده بوده پدر من )
و فرار میکنه
هیچ دوربینی نبوده اونجا که ضبط کنه شماره پلاک ماشین رو هم نداریم
فقط یه مغازه اونجا بود که صاحب مغازه شاهد تصادف بوده
متاسفانه بعد از تصادف هم نه با 110 و نه با 115 تماس گرفته نشده و خودمون پدر رو به بیمارستان بردیم (آسیب جدی دیدن)
الان دادگستری شکایت کردیم و ارجاع دادن به کلانتری ، شاهد هم اومد کلانتری کتبا نوشت و امضا کرد
بهمون گفتن فیلم دوربین بیارید و شماره پلاک ماشین رو که نتونستیم گیر بیاریم
الان امروز گفت اگر ندارید دوربین پروندتون رو بفرستیم دادگستری
خب فایده ای داره بفرستن ؟ آخرش چی میشه وقتی نمیدونیم کی زده ؟
یه نامه برای پزشک قانونی هم نوشتن ؟ ببریم پدر رو اونجا ؟ دیه رو کی میده ؟

پاسخ ها :

دیه تصادف در صورت فرار راننده مقصر دیه تصادف صندوق تامین خسارت های بدنی دیه تصادف فرار از صحنه تصادف دیه تصادف