مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در کار تولیدی

سلام
یکی از دوستانم پیشنهاد سرمایه گذاری در کار خود را به من داده است به طوری که بخشی از سرمایه از من و بخش دیگر سرمایه و نیز کار از ایشان. ابتدا گفته بود که سهم سود و زیان هر کس به صورت درصدی از میزان آورده هر شخص، محاسبه و پرداخت بشه ( مثلا اگه من 50 میلیون و ایشان 50 میلیون آورده داشته باشیم به صورت 50-50 در سود و زیان سهیم باشم) که بعدا گفت بدلیل سختی محاسبه و نیاز به یک حسابدار متخصص روش پر زحمتی است. پیشنهاد اکنون این است که درصد مشخصی به صورت ثابت نسبت به اصل سرمایه ام تعیین کنیم و ماهانه سود برایم واریز کند. مثل سود هایی که بانک ها به سپرده ها پرداخت می کنند. اما سوال اینکه:
1- شما کدام روش را توصیه می کنید؟
2- در صورت انتخاب روش دوم میزان سود را چند درصد در نظر بگیریم و یا آن را چگونه محاسبه کنیم؟
3- هنگام عقد قرارداد به چه نکاتی باید توجه شود و چه تضامینی دریافت شود.
ممنون

پاسخ ها :

نحوه تقسیم سود در شراکت تقسیم سود در سرمایه گذاری سرمایه گذاری در کار تولیدی سود شراکت شراکت سرمایه گذاری