مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت از طرف طلبکار شخص غیر

با سلام. برادر خانم بنده از طرف 2 طلبکار مالی حکم جلب داره، این دو طلبکار حکم ورود به مخفیگاه دارند و تا الان چندین بار وارد منزل ما شدند و یک بار هم منزل پدر بنده که هیچ ربطی به این ماجرا نداریم رفته و مدام هم تهدید میکنن که اینقدر منزل پدر شما میرویم آبروریزی میکنیم تا به نتیجه برسیم. مدام برای بنده و همسرم سلب آسایش کرده و آبروریزی می کنند و به تلفن خانمم یا پیام می دهند یا زنگ میزنند. چگونه بایستی از این دو شخص شکایت بکنم که نه به منزل پدرم بروند و نه به منزل خودم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . سپاس

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر حکم ورود به مخفیگاه داشته باشند ،میتوانند به هر منزلی که ظن قوی بر حضور محکوم علیه دارند وارد شوند و ممانعت از ورود آنها مقدور نیست.
موفق باشید