مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

با سلام
ملک بنده توسط یک پزشک اجاره شده که در کنار وسایل منزل خود تعدادی تجهیزات پزشکی هم در اسباب های خود داشته که همسایه ها و مدیر مانع آوردن وسیله ها شدن و کامیون بار برگردونده شده و مجدد هر رفت و آمدی به واحد مستاجر بنده انجام میشه توسط مدیر بازرسی میشه ، حتی نصاب کولر
و هر بار به 110 زنگ میزنن و موجب سلب آسایش شدن و مستاجر تقاضای لغو قرارداد دارن چه اقدامی میشه انجام داد؟

پاسخ ها :

مزاحمت مدیر ساختمان برای مستاجر مزاحمت مدیر ساختمان مزاحمت همسایه مزاحمت