مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق اما ناتوان در گرفتن حق

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما...
سوالی که بنده از حضورتان داشتم،کمی پیچیده ست و امیدوارم که بتوانم دقیقا این اتفاق را توضیح دهم تا شما متوجه اصل قضیه و شرح ماوقع شوید.
پدر و مادر بنده در سال هشتاد و سه از یکدیگر جدا شده و پدرم در خانه ای در کرج ساکن شدند و بنده به همراه مادر و خواهرم در تهران و در خانه ای اجاره ای ساکن شدیم.متاسفانه در سال هشتاد و شش مطلع شدم که اشخاصی با طرح دوستی با پدرم و حضور چند ماهه در منزل پدرم،بعد از خوراندن قرص خواب آور به پدرم ( البته قرص را در بستنی گذاشته بودند )، با جاسازی مواد مخدر در منزل پدرم و تماس با کلانتری و در عین ناباوری، حضور مامور نیروی انتظامی در منزل پدرم بهمراه همان افراد، بعد از یافتن آن مواد مخدر،پدرم چونکه مالک آنجا بودند،متهم شناخته شده و بعد از دادگاهی به ده سال حبس محکوم میشوند،که بعد از نامه نگاری های متعدد و ... این مدت به دو سال کاهش پیدا کرده و بعد از دو سال پدرم آزاد شده و به منزل خود باز میگردد،اما در کمال تعجب متوجه میشود که همان افرادی که به پدرم قرص خورانده بودن،با خانواده خود در منزل پدرم ساکن شده و به هیچ عنوان نیز قصد تحویل خانه را ندارند، ناگفته نماند که پدرم با هیچکدام از اعضای خانواده خود رابطه ای نداشتند و حتی اگر هم داشتند،بدلیل اینکه شهرستان بودند،کسی طی این مدت به خانه ی پدرم سرکشی نکرده بود،حتی بدلیل مشکلات پیش آمده در زمان طلاق،بنده نیز پیگیر این موضوع نبودم تا به منزل پدرم سرکشی کنم.
این مقدمه را عرض کردم تا به نوعی متوجه سوالی که قصد پرسیدن آنرا دارم،بشوید و موضوع گنگ نباشد.
پدرم حدودا پنج سال با شکایات متعدد و اقدامات مختلف،خوشبختانه موفق به بازپس گیری منزل خود شدند، حتی یکسال آخر را با هماهنگی با مدیریت آپارتمان و بدلیل بدهی که این تصرف کنندگان داشتند و هیچکدام از قبوض آب و گاز مشاع را پرداخت نمیکردند،با هماهنگی آب و گاز واحد پدرم قطع شد،تا زمانیکه پدرم ساکن شدند،مجددا وصل گردد.
از روزیکه پدرم در واحد خود ساکن شدند،یعنی حدودا سال نود و یک،تاکنون آب و گاز واحد پدرم وصل نشده.
مدیریت آپارتمان شخص دیگری شده و ایشان هم به حق درخواست پرداخت بدهی که تصرف کنندگان به آپارتمان داشتند را داشته و حتی بدون اقدام قضائی این مدیریت اقدام به بریدن لوله ی آب و گاز واحد پدرم، از واحد کناری نمودند و دیوار مشترک را نیز گچ گرفتند، گویا این واحد از ابتدا تاکنون آب و گاز نداشته.
از همان ابتدا پدرم و حتی خودم که در همان سالها به پدرم سر میزدم،با مدیریت در مورد مبلغ بدهی صحبت میکردیم تا مبلغ را پرداخت کنیم که آب و گاز را وصل کنند،اما هر روز به بهانه ای ایشان از این موضوع و دریافت مبلغ بدهی،ما را سر میدوانده و در عین ناباوری به شکلی عجیب و ناباورانه برای پدرم مزاحمت ایجاد کرده و بارها نیز به زبان آورده که پدرم باید منزلش را بفروشد به همان مدیریت آپارتمان و از آنجا برود.
سه مرتبه در این مدت پدرم اقدام به شکایت از ایشان نمودند که بار اول به دلیل همزمانی روز دادگاه و بستری بودن پدرم در بیمارستان و عدم پیگیری،بدون پاسخ ماند و در مرتبه دوم،مدیریت آپارتمان در دادگاه حاضر شده و طبق صحبتی که با قاضی پرونده انجام دادند، تعهد دادند که دیگر مزاحمتی ایجاد نکنند و فردای آنروز با دریافت بدهی مربوط به آب و گاز،اقدام به وصل کردن هر دو مورد کنند.با موافقت پدر بنده این تعهد انجام شد،اما به محض خروج از دادگاه،تمام تعهدات نه تنها فراموش شد،بلکه مزاحمتها به حدی شدت گرفت که بنده به اجبار در منزل پدرم ماندم تا خدای ناکرده اتفاقی برای پدرم رخ ندهد.چندین مرتبه زمانیکه پدرم خواب بودند،با کوبیدنهای ناگهانی و با صدای بلندی که مدیریت آپارتمان با کوبیدن به ستون اصلی آپارتمان جهت مزاحمت ایجاد میکردند، پدرم ناگهان تشنج کرده و با حضور اورژانس و حتی یکبار نیز به بیمارستان منتقل شدند تا حالشان مساعد شود.حتی پدر بنده به دلیل قطع بودن آب و عدم رعایت بهداشت حداکثری،به کرونا مبتلا شدند که خوشبختانه با لطف خدا بهبود پیدا کرده اما با تمام این اوضاع و اطلاع داشتن مدیریت آپارتمان از این موارد، همچنان قصد وصل کردن آب و گاز را ندارند و حتی یک مرتبه در جلوی درب آپارتمان، به پدرم گفتند که یا خودش واحدش را به او میفروشد و از آنجا میرود،یا کاری میکند که جنازه اش از آنجا برود که وقتی چنین حرفی را شنیدم، از کوره در رفته و قصد درگیری داشتم که وقتی پدرم از بنده خواستند که کوتاه بیایم یا نتیجه دادگاه مشخص شود،خودم را کنترل کردم و به امید عدالتی که شاید دادگاه بتواند آنرا اجرا کند.
سومین شکایت پدرم، از سه واحد در آپارتمان که متاسفانه هر سه نفر با یکدیگر رفت و آمد خانوادگی داشته و هر سه نیز برای پدرم مزاحمت ایجاد کرده و هر سه اهداف مدیریت آپارتمان را دنبال میکنند،بوده که تاکنون نیز از سه سال پیش ادامه پیدا کرده،فعلا به مرحله ای رسیده که مجدد مدیریت آپارتمان را احضار کردند اما شخص دیگری به جز مدیریت آپارتمان،از این سه نفر در دادگاه حضور پیدا کرده و دادگاه قرار کفالت صادر کرده تا شخص اصلی یعنی مدیریت آپارتمان را به دادگاه معرفی کنند.
قبل از طرح سوال از شما نهایت تشکر را دارم که وقت ارزشمند خودتان را برای مطالعه این متن گذاشته و منت بر سر بنده گذاشتید.
سوال بنده این است که راهکار قانونی و محکم تری وجود ندارد تا بتوان از آن طریق این فاجعه انسانی که شخصی با خیال آسوده و در کمال وقاحت با مزاحمتهای شبانه روزی و اصرار در وصل نکردن آب و گاز آنرا شکل داده،جلویش را گرفته و هم این شخص که در محل به یزید شده را به سزای این رفتار و اعمال غیر قانونی متعدد برسانیم و هر چه سریع تر آب و گاز را وصل نماییم،چه راهکاریست؟
اینکه شخصی به همین راحتی اقدام به چنین رفتار و کارهای غیر قانونی و دست اندازی به حق دیگران کند و بعد از سالها و شکایتهای پدرم و اطلاع از پیگیر بودنمان،نه تنها دست از این کارها برنداشته که مزاحمتها خود را روز به روز شدید تر میکند،را به سزای عملش رساند....خواهشا .... از شما عاجزانه تقاضا میکنم که بهترین و سریعترین اقدامی که میتوان در قبال این فاجعه انجام داد را معرفی کنید.
شبانه روز دعاگویتان خواهیم بود.
ممنون از لطف و بزرگی شما.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما بسیار گسترده است و نیاز به مشاوره دارید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیازمند بررسی مدارک است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لطفاً سوال خود را به صورت کوتاه بپرسید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال خود را کوتاه ومختصر بپرسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدارک شما باید مطالعه گردد تا پاسخ شما داده بشود تماس بگیرید