مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی خودروی حامل محمولات پستی

با سلام
بنده پیمانکار پست هستم که محمولات پستی رو از مرکز استان به شهرستان حمل میکنم متاسفانه در این جابجایی محمولات پستی دچار حریق شده و کل بار و خودرو من آتش گرفته و طبق نظریه کارشناس آتش نشانی علت آتش سوزی به نظر می‌رسد آتش سوزی از طریق آتش پنهان در قسمت بار شروع شده و در نهایت خودرو نیز سوخته و هیچ عمدی از راننده نبوده و خودرو نیز نقص فنی نداشته
حالا اداره پست میگه که من باید تمام خسارت بار رو پرداخت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تنها در صورتی که افراط و تفریطی به اثبات برسد ضامن هستید .
موفق باشید