مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

از من شکایت شده در مورد خیانت در امانت ولی موضوع شکایت مشخص نیست و منو از تهران برای کیش بازپرس خواسته می تونم در مهلت مشخص شده از طریق دفاتر قضایی نامه بزنم برای ارجاع دادن به تهران به دلیل شرایط کرونا چون خود دولت سفر غیر مجاز دونسته و چطور میتونم متوجه بشم که شکایت بابت چی بوده فقط میدونم زن داداشم با برادرشون ازم شکایت کردن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
در صورتی که در ابلاغ شما ملزم به حضور شده باشید، نمیتوانید لایحه ارسال کنید.