مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام. پیامکی بهم ارسال نشده بود به طور کاملا اتفاقی وارد ثنا که شدیم حدود نیم ساعت بعد دوباره نگاه کردم دیدم یه ابلاغیه گذاشته شده
تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
علت حضور دفاع از اتهام انتسابی
بعد کد ملی و... هم نزده فقط اسمم هست و نوشته ضامن و وکیل هم میتونید همراه داشته باشید عدم حضور جلب است
بعد کلا از من ساکن قمم از بومهن نمی‌دونم کجاست اومده من اصلا نمی‌شناسم و رد هم نشدم ماشین هم به نام خودم نیست کلا بگم ماشین دست کسی بوده ... زنگ زدم بعد کلی سختی وصل کردن که گفتن لابد شکایت داری حضور پیدا کنید خدافظ خیلی نگرانم کلا پام باز نشده به همچین جاهایی میترسم چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پیگیری کنید اگر کاری نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد.
از طریق سامانه ثنا نیز می توانید روند پرونده را مشاهده کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق سامانه ثنا روند پرونده را مشاهده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از سایت عدل ایران و قسمت اطلاع رسانی اشخاص حقیقی پیگیری کنید ببینید شاکی و موضوع اتهام چیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وارد سایت عدل ایران شوید قسمت پیگیری اشخاص حقیقی مراجعه نمایید روند پرونده خود را ملاحظه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق سایت عدل ایران موضوع را پیگیری نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام حتما حضور پیدا کنید و اگر اشتباهی شده باشد متوجه خواهی شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چاره ایی جز حضور ندارید البته دیده شده ابلاغ به اشتباه به شخص دیگری صورت می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق سامانه ثنا روند پرونده را مشاهده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

احتمالا اشتباه شده است جای نگرانی نمی باشد گاهی بدلیل تشابه اسنی این امر ایجادمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

روند پرونده را از طریق عدلیران بررسی نمایید و حضوری پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق سامانه ثنا نیز می توانید روند پرونده را مشاهده کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است برای حضور دفاع از اتهام انتسابی در شعبه مزبور حاضر شوید
و پس از حضور در شعبه ، عنوان اتهامی مدارک و دلایل موجود در پرونده را بررسی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا میتوانبد پیگیر باشید اما بهتر است چون ابلاغیه امده حضوری بروید