مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

گواهی فوت فرد متوفی تاریخ فوت سال 44 و تاریخ ثبت فوت سال 55 میباشد و تاریخ روی سنگ قبر سال 55 است سوال شخص فوت شده سال 50 ملکی را باسند عادی فروخته و اثرنگشت زده نویسنده سندعادی در قید حیات است درباره سند فوق قبلا وراثش ادعای جعلیت کرده بودن که با دوبار کارشناسی سند جعل شناخته نشد و در دادگاه تجدید نظر هم رای قطعی گرفته حالا با گواهی فوت که نشان میده طرف 10سال قبل از فروش ملکش فوت شده تکلیف چیست ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نظر به اینکه پیشتر ورثه ان مرحوم مبادرت به شکایت جعل سند عادی نمو ده اند وبا جری تشریفات دادرسی. وکارشناسی احراز گردیده که امضا ذیل سند متعلق به متوفی می باشد لذا در وضعیت موجود اصالت سند محرز است وامکان اقدام حقوقی بعدی وجود نخواهد داشت
موفق باشید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام از موارد اعاده دادرسی لذا با تقدیم دادخواست حقوقی ویا طرح شکایت کیفری با توجه به دست امدن سند جدیدمی توانیدکار را پیگیری نمائید