مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه در یک ساختمان دو طبقه (آپارتمان)

با سلام
اینجانب در یک ساختمان دو طبقه که هر یک سند مجزا داریم (آپارتمان) سکونت دارم
چندی است که همسایه طبقه اول با راه اندازی (شرکت هرمی) جلسات توجیهی را در ساختمان مسکونی خود برقرار می کند ولی تعدد رفت آمد افراد مختلف که جزء ساکنین نیستند (روزانه 10 الی 15 نفر) باعث سلب آسایش خانواده شده است که گاها بعلت عدم آگاهی زنگ ساختمان ما را نیز می زنند و گاها به واحد ما مراجعه می نمایند و یا در موقع خروج آن افراد چون ساکنین را نمی شناسند مثلا برادر خانمم وارد ساختمان شده و درب واحد را زد و در خصوص چگونگی ورود گفت یکی خارج می شد و من وارد شدم با اعتراض می گوید چهار دیواری اختیاری چگونه می توانم از اینگونه رفت آمدها جلوگیری کنم و شکایت به کجا ببرم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع از موارد مزاحمت وقابل طرح ومسموع خواهد بود .