مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه مصدوم

باسلام. درحادثه تصادف ماشین مصدوم شدم و طبق نظر پزشکی قانونی صدمات زیر به اینجانب وارد شد لطفا محاسبه نمایید.
1-شکستگی یکی از استخوانهای مچ پای راست(تالوس)
2-آسیب نسج نرم مچ پای راست.
3-سیاه شدگی در حال جذب سینه چپ وپایین شکم.
4-کبودی درحال جذب ران چپ و بازوی چپ وروی شانه راست.
5-تورم مچ پای راست.
6-کبودی مچ پای راست.
7-جابجایی مهره های کمری وجود داشته که حادثه اخیر موجب علامت دار شدن آن گردیده است.
8-پارگی رباط صلیبی جلویی زانوی راست.
9-جابجایی مهره های کمر در کمیسیون استان تایید شد که مربوط به این تصادف بوده است.
ضمنا از تاریخ یکم آبان سال 1395 تا امروز طول درمان صادر شده. و الان قصد دریافت مبلغ علی الحساب 50 درصد را دارم که از دادگاه به بیمه معرفی شده است. لطفا با توجه به اینکه خانمی هستم که شغل خود را هم از دست داده ام مبلغ دیه قابل دریافت اینجانبه را محاسبه و اعلام فرمایید. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بعد از قطعی شدن دادنامه وبا مراجعه به اجرای احکام طبق جداول در اختیار به سهولت موردمحاسبه قرار خواهد گرفت .