مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت در تلگرام

سلام. دو سال پیش یکی از طریق تلگرام پیام های مزاحمتی فرستاد و من هم شکایت کردم. پلیس فتا لیستی از شماره ها رو نشون داد من فقط یکی رو شناختم و گفت پیگیر میشویم . طرف آشنا از آب در اومد من در اصل شکایت نوشته بودم که از صاحب سیم کارت شکایت دارم و سیمکارت به نام شخص دیگری بود ولی این خانم هم گویا استفاده کرده بودند و بعد تجدید نظر منع تعقیب خورد. حالا این خانم از من شاکی شدند و در شورای حل اختلاف هم رضایت ندادند و کار به دادیاری رسیده است. خواستم از شما راهنمایی بگیرم. به هیچ عنوان هم رضایت نمیدهد چون آشنا هست من چی کار میتونم بکنم که برای من سوء سابقه نشود؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

نفرمودید عنوان شکایت ایشان چیست . اگر اعاده حیثیت باشد ،با توجه به عدم سوء نیت شما ،حکم محکومیت صادر نخواهد شد