مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

من یک شماره از دوستام گرفتم ک مال زن همسایه بودش ب بهش پیام دادم میشناسمت باهام دوس شو شوهرش فهمیده شکایت کرده ومن رو هم میشناسه تو دادگاه چی بگم که خیلی گرون تموم نشه برام خیلی هم پشیمونم ومن هم بعد اینک فهمیدم شوهرش دونسته پیام دادم مزاحم من نشو حکم من چیه تو دادگاه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم شده اید و باید با تنظیم یک لایحه دفاعیه محکم از خود دفاع نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که اشتباه شده.
در هر صورت در صورت اثبات با عنوان مزاحمت قابل پیگیری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شوهر نمی‌تواند از این باب مزاحمت شکایت کند فقط زوجه اش می‌تواند این کار را کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مستندات و دفاع شما و نظر قاضی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف این پیام ها ایجاد رابطه نامشروع و یا مزاحمت تلقی نمی گردد مگر این که استمرار در این مزاحمت وجود داشته باشد که قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است به عنوان مزاحمت در مورد شما رای صادر شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان شخص میتواند از شما ب دلیل مزاحمت تلفنی و مزاحمت برای نوامیس شکایت کند و برای دفاع محکم باید حتما مشاوره تلفنی شوید. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

وكيل بگيريد محكوميت شما قطعي است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

برای مزاحمت پیامکی باید خود زن شاکی باشه
میتونید بگید نمی‌دونستی شماره برای اون خانم متاهل هست و دوستات سر کارت گذاشتند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در این حد رابطه نامشروع نیست. فقط مرتکب جرم مزاحمت شده اید. اولا- دیگر نسبت به هیچ کس تکرار نکنید. ثانیا- انکار کنید. برای توضیحات بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده بفرمائید