مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر اجاره مغازه ارثی

با سلام. ما مغازه ای داریم که برای ورثه است و بنده به عنوان یکی از وراث مغازه را به اجاره داده ام. حال میخواستم بدانم برای دادن مالیات بر اجاره این مغازه در پر کردن اظهارنامه مالک مغازه را در فرم باید چه کسی قید کنیم بنده ای که مغازه را اجاره داده ام یا فرد متوفی و یا کل وراث؟ ممنون میشوم پاسخ دهیدو با تشکر.

پاسخ ها :

مالیات بر اجاره مغازه ارثی مالیات بر اجاره مغازه ارثی مالیات