مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمانی همسایه

با سلام. همسایه ما در موقع ساخت ساختمان دیواری رو به صورت اریب از روی دیوار بالکن ساختمان ما رد کرده است. حدود 20 سانت یا بیشتر وارد زمین ما شده و نمای ساختمان رو هم گرفته است. با وجود این که همه بالکن ها در منطقه ما به سمت چپ هستند، ایشون این بالکن رو به سمت راست گسترش دادند. حالا ما به شهرداری و دادسرا شکایت کردیم. مهندسین که اول اومدند تخلف رو قبول داشتند اما از اون به بعد هر کسی میاد میگوید شکایت کنید به جایی نمیرسد. البته صاحب ملک در شهرداری کار میکنند و در قوه هم آشنا دارند.

پاسخ ها :

تخلف ساختمانی همسایه شکایت از همسایه به دلیل ساخت و ساز غیر مجاز شکایت از همسایه