مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات ساختمانی

با سلام ادب
بنده مالک یک باب واحد مسکونی 130 متری ویلایی که از سه سمت شرق جنوب و غرب دارای نور بسیار عالی بوده .اخیرا همسایه ی دیوار به دیوار در سمت شرق منزل بنده با متراژ حدود 900 متر اقدام به تهیه پروانه ساخت و ساخت مجتمع مسکونی در 5 طبقه روی پیلوت در محله ای که کد ارتفاع مجاز 2 طبقه روی پیلوت است کرده.
با توجه به ابیکه ساخت ایشان نور شرقی ساخت بنای بنده را به طور کامل از بین می برد و از نمای ساخت اینجانب به طول تقریبی 4 متر (حیاط) پیشروی نموده بدون اخذ رضایت از اینجانب . شهرداری اذعان نموده که ایشان تا دو طبقه روی پیلوت نیاز به هیچگونه رضایتی از طرف شما نداشته رضایت شما صرفا از طبقه سوم و چهارم و پنجم نیاز دارد.لطفا در موارد زیر بنده را راهنمایی بفرمایید.
1_طبق اطلاعات اینجانب ساخت دو طبقه روی پیلوت بدون نیاز به رضایت شامل همسایه ی جنوبی می شود آیا این حق شامل همسایه های شرقی و غربی هم می شود؟
2_با اذعان شورای شهر مبنی بر انجام تخلف در پروانه صادر شده توسط شهرداری همچنین معاونت معماری و شهر سازی_راه و شهر سازی مبنی بر انجام تخلف شخص شهردار هیچگونه مساعدت و همکاری ننموده و اذعان می دارد پروانه ی صادره در زمان شهردار قبلی بوده و بنده هیچ کمکی در این زمینه نمی توانم داشته باشم.آیا واقعا همینگونه است؟
3_بعد از دو سال و اندی دوندگی به این نتیجه رسیده ام که حل مشکل بنده به دست دیوان عدالت مرتفع می شود حال با توجه به مدت زمان طولانی رسیدگی به شکایات ،شکایت بنده راه به جایی خواهد برد.(نام برده هم اکنون سقف طبقه ی اول پروانه خود را تکمیل نموده و تا زمان فرا رسیدن نوبت شکایت بنده که معلوم نیست چند ماه دیگر باشد و احتمالا تا آن زمان ساخت فوق به اتمام رسیده باشی به چه صورت خواهد بود. )
4_بعد از اتمام ساخت و ساز ایشان و از بین رفتن کامل نور شرقی منزل اینجانب، آیا این امر در قیمت منزل من تاثیری دارد یا ندارد.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است