مشاوره حقوقی رایگان - احتساب خدمت سربازی در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان آور

با سلام
احتراما بنده 27 ماه خدمت سربازیم را در دوران جنگ در جبهه حضور داشتم و در یگان ش م ر خدمت کرده ام.
بعد از خدمت خودم با عنوان بیمه شخصی اقدام به پرداخت حق بیمه نموده ام.
الان حدودا 2 سال کسر بیمه دارم. و درخواست احتساب حضور در جبهه را به عنوان مشاغل سخت و زیان آور داده ام. ولی شعبه تامین اجتمایی مربوطه با ادعای اینکه حضور در جبهه به تنهایی جزو مشاغل سخت حساب نمیشود و می بایستی بعدا در یک شغلی که سخت بوده بیمه داشته باشم تا حضور در جبهه هم جزو مشاغل سخت حساب شود، از ادامه روند پرونده ام جلوگیری نموده است.
لذا خواهشمندم نسبت به ادعایی تامین اجتمایی و اینکه امکان استفاده برایم هست یا خیر بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ضمن درج شرایط مقرر درقانون شرایط خود در رابا قانون موصوف مطابقت داده و برابرقانون مربوط اقدام نمائید (( افرادی که خدمت سربازی خود را در جبهه های نبرد حق علیه باطل به انجام رسانده اند و یا داوطلبانه در جبهه بوده اند با داشتن سایر شرایط مقرر در قانون می توانند از این مدت در سوابق بازنشستگی بهره مند شوند.

در توضیح شرایط مقرر در قانون نمایندگان مجلس مصوب کرده اند کسانی که 7 هزار و 300 روز در یک یا چند شغل زیان آور اشتغال داشته باشند مشمول قانون بازنشستگی 20 ساله شوند ولی در حال حاضر اگر افرادی دارای خدمت جبهه باشند و سنشان به 50 سال برسد می توانند از خدمت جبهه خود به عنوان سخت و زیان آور استفاده کنند.

لذابه عنوان نمونه اگر فردی 18سال سابقه خدمت سخت و زیان آور دارد با 2 سال جبهه او به 30 سال رسیده و سن او هم به 50 سال برسد می تواند بازنشسته شود.

وبرابر همین قانون در حال حاضر هر کسی که 7 هزار و 300 روز در مشاغل سخت و زیان آور سابقه بیمه داشته باشد می تواند بدون شرط سنی برای بازنشستگی اقدام کندوپرداخت بیمه سخت و زیان آور برای خدمت در جبهه توسط فرد ضروری است و باید مبلغ تعیین شده توسط تامین اجتماعی را پرداخت کند )).