مشاوره حقوقی رایگان - درگیری خانوادگی

سلام، وقت بخیر.
بین من و خواهرم دیروز در خانه درگیری لفظی و فیزیکی شدیدی به وجود آمد. ایشون به شدت عصبانی و تحت فشار روحی شدید هستند و دلیل آن رو به ما نمیگوید. مرتب درب و پیکر به هم میکوبد و اعصاب همه رو خورد کرده است. حتی متاسفانه میخواهد پدرمون رو از خونه بیرون کند و من رو به شدت ناراحت کرده است. من دو بار زنگ زدم پلیس 110 آدرس و تلفن دقیق دادم ولی هیچ کس نمیومد. میخواهم ببینم حتما باید یکی در این درگیری کشته میشد تا کسی بیاید و جنازه یکی از ما رو کروکی میکشید؟
لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام 110 می بایست اقدام میکرد لذا چنانچه خواهرتان مشکل دارد نزد روانشاس ببرید اگر خوب نشد و همچنان به ضرب و جرح ادامه دا از طر یق مراجع قضایی اقدام نمایید