مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و کتک

باسلام چند روز پیش خانواده مستاجرم با همکاری پسرشون عروسشون را در راه پله ساختمان مورد حمله و ضرب و شتم قرار دادند بنده و خانمم رفتیم دختر رو از دستشون بگیریم نذاریم بزنن من را هل دادن و خانمم را کتک و فحش ناموسی دادند بنده عموی دختر و دایی پسر هستم یعنی با مستاجرم فامیلم به 110 زنگ زدم اما داماد اونا از سادگی بنده استفاده کرد گفتیم دعوای خانوادگی هست پلیس رو برگردوندیم الان شوهر دختر رفته از من و خانمم و خانوم خودشون شکایت کرده و سرش رو به دیوار زده گفته که منو داییم کتک زد خانم بنده برای اثبات اینکه موقع درگیری خانواده مستاجرم در اینجا بودند ازشون در راه پله از پشت در صداشون رو فیلم برداری کرده میشه بفرمایید چیکار کنم در ضمن فکر کنم پسره ادعا کرده خانوادم اونجا نبودن

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، شما میتوانید با استناد به شهادت شهود و اثبات مواردی که عنوان میکنید از خود دفاع کنید . فیلم و صدا هم میتواند کمک کننده باشد .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بهتر است شما نیز علیه ایشان شکایت فحاشی و ضرب تنظیم کنید. و در صورت وجود اثار نامه ارجاع ب پزشکی قانونی بگیرید.. البته قبل از ان سعی کنید به صورت مسالمت امیز مسئله را حل کنید و درگیر پروسه دادسرا و دادگاه نشوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما هم باتوجه به مدارک وشهودی که دارید شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موارد مذکور را به مرجع قضایی مربوطه اعلام و شهود و مدارک خود را ارائه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما هم متقابلا شکایت نمایید . صرف نامه پزشک قانونی مدرک محسوب نمی شود . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطالب فوق را از طریق تقدیم شکایت به اطلاع مرجع قضایی رسانیده و شواهد و دلایل خود را ارائه دهید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما هم شکایت مطرح کنین و اینکه همان فیلم و شهودی در دادگاه ارایه بدین

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام شما هم متقابلا شکایت نمایید و همسایه هارو به عنوان شهود معرفی کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
متقابلا شکایت توهین و فحاشی به استناد مدارک فیلم ،شهود وآثار ضرب با اخذ گواهی پزشکی قانونی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما هم متقابلا شکایت نمایید . صرف نامه پزشک قانونی مدرک محسوب نمی شود