مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی

با سلام. من چند ماه پیش از یکی از دوستانم درخواست بیست میلیون تومان قرض کردم. ایشون گفتن من پول نقد ندارم و ارز دیجیتال دارم و من به تو ارز ترون میدهم تو هم بعدا به من ترون پس بده. 25000 ترون از طریق سامانه ارز دیجیتال برای من واریز کرد که اون موقع من ترون ها رو 20 میلیون فروختم. الان بعد از سه ماه ارزش ترون پنج برابر شده و من باید 120 میلیون تومان برگردانم که توان پرداخت ندارم و به حساب او 40 میلیون واریز کردم و گفتم دیگر ندارم. اگر از من شکایت کند با توجه به این که قراردادی نوشتیم آیا من محکوم میشوم؟ تنها مدرکی که از من دارد این هست که تلفنی که چند شب پیش صحبت کردیم گفت مگر قرار نگذاشتیم که من به تو ترون میدهم و تو هم به من ترون بدهی و من گفتم آره گفتی و صدای من رو ضبط کرده است. به نظر شما من محکوم میشوم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله در صورتی که ثابت شود صدای شماست، احتمال محکومیت شما بسیار بالاست.