مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو بابت مهریه

سلام، وقت بخیر.
همسر من از هفتم اردیبهشت یعنی ده روزه است منزل را ترک کرده و قصد او طلاق بدون دادن مهریه است.
من برای مهریه اقدام نموده ام و توقیف ماشین را گرفتم اما موفق به توقیف فیزیکی نشدم. در توقیف فیزیکی به شدت به ماشین من آسیب رساند و فرار کرد و من شکایت تخریب حقوقی و کیفری انجام دادم.
در تاریخ 16 اردیبهشت شب احیا به منزل رفته و شبانه یخچال و اجاق گاز را برده و من بلافاصله بعد از متوجه شدن با 110 تماس گرفتم و صورتجلسه کردم.
همون روز به خانه پدری آمده و درخواست نفقه به علت ترک منزل آقا و نبود مایحتاج ضروری را نمودم و درخواست استراد جهیزیه نموده ام.
اگر نتوانم توقیف فیزیکی کنم چه میشود؟
چگونه میتوانم اثبات کنم آقا قصد زندگی ندارد؟
چه اقدامات دیگری میتوانم انجام دهم ک روند طلاق من تسریع یابد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

توقیف سیستمی کفایت میکند.جهت تسریع اقدامی نمیتوانید انجام دهید