مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

سلام بزرگواران. بنده از مشخصات و مدارک شخصی دیگر در سال 1388 استفاده کردم بدون اجازه شخص و حساب جاری برایشان باز کردم و دسته چک گرفتم در همان ابتدای امر بانک متوجه جعل شده و حساب را بست اما من دسته چک را داشتم و استفاده نکردم تا سال 1392 چند فقره چک نوشتم و بعنوان ضمانت تحویل شرکتی دادم و بعدها پس گرفتم و در داشبورد ماشین انداختم بنابر حسب رفاقت پیش یکی از دوستان در مغازه کاشی و سرامیک مشغول کار شدم و خودرو بنده رفاقتی دست ایشان میدادم ایشان متوجه چکهای امضا شده میشود و آنها را بر میدارد و استفاده میکند و بعد از مدتی شاکیان بدلیل نقد نشدن چکها از ایشان شکایت کرده و ایشان راهی جز معرفی بنده به دستگاه قضایی نداشت بنده متوجه این قضیه نبوده تا زمان تماس پلیس اگاهی ،،، هرچی منکر ساخت چکها شدم اما کارشناس خط مشخص نمود کار من هست و درسته.. اما حالا نتها یکسال هست به جرم جعل و کلاهبرداری در زندان هستم همان دوستم که چکها را دزدیده بود از من شاکی شده که چکها را بابت فروش اجناس ایشون به ایشان دادم و کلاهبرداری کردم. الان دادگاه بابت پول نخورده بنده را رها نمیکند و مصرانه میگوید باید پول ایشان را بدهید درخواست کارشناس حسابرسی کردم و نظر حسابرس روی بنده بود و مشخص نمود که چیزی از ایشان نخوردم. اما برای دادگاه کافی نبود و قبول نکرد میگویند چک است و باید پاس شود. آیا راهی هست ؟ وکیل هم گرفتم کم تجربه بود میتونست منو راهنمایی کنه که از شاکی بابت دزدیدن چکها شکایت کنم اما تجربه نداشت و الان برای دادگاه قابل قبول نیست .. راهی هست و یا وکیلی میشناسید که بتواند من را کمک کند ر اهنمایی کنید بزرگواران

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام‌پرونده شما مختونه شده و حکم اجرا شده اثبات مجدد دشوار است اما راهکار دارد