مشاوره حقوقی رایگان - تحویل حسابهای مالی مدیر قبلی به جدید

با سلام در یک مجتمع 112 واحدی زندگی میکنم که سه نفر مدیر دارد و بنده 6 ماه است مدیر مالی شده ام و هنوز نتوانستم حساب کتابهای سال گذشته را از مدیر مالی گذشته تحویل بگیرم و مدیر اجرایی و مدیر ساختمان تهدیدم کردند در صورت اصرار به تحویل حساب سال گذشته مرا اخراج میکنند لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم مجبورش کنم تا حسابهای مالی را تحویل دهد در ضمن بالای 50 میلیون تومان در عرض یکسال مدیر مالی گذشته کسری دارد.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام طی اظهارنامه رسما ازایشان مطالبه نمایید و ایشان موطف هستند صورت حساب کارهایشان را در مجمع ساختمان ارایه دهند