مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پلاک سرقت شده

با سلام. ماشینمو تقریبا 10سال پیش دزدیدن و بعد حدود یکسال پیدا شد تو پارکینگ بود یه مدت و بعد بردم تعمیرگاه ولی نتونستم دنبال کاراش باشم بنا به دلایل و مشکلاتی موند و جفت پلاکش گم شد امسال گذاشتم واسه تعمیر و الان درست شده باید برای پلاک اقدام کنم. میشه راهنماییم کنین لطفا چون کلانتری که میرم درست راهنمایی نمیکنن و کارو راه نمیندازن.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدباحضوردرمراکزشماره گذاری پلیس راهورناجاو . ارائه مدارک برای دریافت مجدد پلاک خودرو خود اقدام کنید