مشاوره حقوقی رایگان - سلام من قبلا توسط فردی تهدید به گرفته شدن گوشی شده بودم و بعد ار دوماه با من درگیر شد و گوشی مرا

برداشت و مورد ضرب قرار داد و با استفاده از برگه پزشکی قانونی و شهود از وی شکایت نمودم ولی اکنون منکر همه چیز میشود و از بنده نیز شکایت نموده است اکنون من چگونه باید سرقت گوشی خود را اثبات کنم

پاسخ ها :

سمیه صادقیانی فر

سرکار خانم سمیه صادقیانی فر:

شما اگر دو شاهد داشته باشید که مشاهده کرده باشند مورد ضرب و شتم و زورگیری گوشی قرار گرفته اید، می توانید تحت عنوان سرقت به عنف شکایت کنید. برای اثبات برداشتن گوشی شما توسط فرد یاد شده، شاهدهای شما باید بگویند دیده ایم که فرد یاد شده گوشی شما را از شما برداشته است. توجه کنید که شهادت دو شاهد مرد مورد نیاز است و شهادت هر دو شاهد زن معادل یک شاهد مرد در نظر گرفته می شود. همچنین شاهدها نباید با شما خویشاوند یا کارمند شما باشند.

یک وکیل

سلام
با توجه به اوضاع و احوال نظير دوربين گزارش ١١٠ و شهود و ...

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر دو شاهد داشته باشید که مشاهده کرده باشند مورد ضرب و شتم و زورگیری گوشی قرار گرفته اید، می توانید تحت عنوان سرقت به عنف شکایت کنید. برای اثبات برداشتن گوشی شما توسط فرد یاد شده، شاهدهای شما باید بگویند دیده ایم که فرد یاد شده گوشی شما را از شما برداشته است. توجه کنید که شهادت دو شاهد مرد مورد نیاز است و شهادت هر دو شاهد زن معادل یک شاهد مرد در نظر گرفته می شود. همچنین شاهدها نباید با شما خویشاوند یا کارمند شما باشند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
با شهادت شهود می‌توان اقدام کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بااستنادبه شهادت شهودوادای سوگندمیتوانیدادعای خودرااثبات نمایید