مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش زمین

سلام خسته نباشید
بنده زمینی فروختم و بعد دوماه متوجه شدم چند برابر زیر قیمت فروختم و با یک کارشناسی قیمت زمین معلوم هست که در حق بنده فریبکاری و بسیار متضرر شدم از این معامله اینقدر که اختلاف قیمت زیاد هست میشود کاری کرد زیر نظر شما

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
مبایعه نامه خود را برای من در واتس اپ ارسال فرمایید تا راهنمایی نمایم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ زمین به علت خیار غبن برای خریدار ارسال نمایید
و سپس دادخواست
به خواسته فسخ عقد به علت خیار غبن و ... مطرح نمایید و باید دلایل و مدارک خود مبنی بر غبن فاحش ، را ضمیمه دادخواست نمایید و ..