مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

ضامن شخصی که 34 میلیون تومان چک بی محل کشیده بود شدم. 18 میلیون تومان آن را پرداخت نموده و 16 میلیون تومان آن باقی مانده و این شخص متواری شده است. آیا وجه الکفاله برای ضامن 16 میلیون تومان خواهد بود یا همان 34 میلیون تومان ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه قرار کفالت صادره از سوی مرجع قضایی برای اتهام وارده صادر شده است لذا پرداخت بخشی ازچک موجب نمیشود به همون میزان از وجه الکفاله کسر گردد وهمچنان شما ضامن متهم هستید ودر مواقع لزوم بایستی نامبرده را به مرجع قضایی نعرفی نماید
موفق باشید