مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ی نامشروع

سلام. من یه سال پیش با یه دختر آشنا شدم و به قصد ازدواج با ایشون در ارتباط بودم حتی اعضایی از خانواده های دو طرف هم در جریان بودن.
باهم ارتباط بیشتری از اونچه که به خانواده هامون میگفتیم داشتیم با رضایت دو طرف و یه روز من ایشونو به پزشک معالج بردم و ارتجاعی بودن پرده ی ایشون تایید شد به سند سلامت.
بعد از مدتی نزدیکی داشتیم بدون اجبار و تجاوز و حالا بعد مدتی که از من بخاطر مسائل جزئی دلخور شده اند میگن باید حتما ترمیمم کنی وگرنه شکایت میکنم.
من ایشونو میخوام ولی میگن حتما باید ترمیمم کنی شک دارم بعد ترمیم بخوان بمونن. کلا خیلی عوض شدن.
از جریان ما فقط یه نفر از دوستای اوشون و یکی از دوستای من در جریانن که بسیار بهمون نزدیکن و به یه دلایل قابل توجیه مجبور شدیم در جریان بزاریمشون.
الان اگر اوشون شکایت کنن جریان چی میشه؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

رابطه شما نامشروع بوده ودر صورت شکایت احتمالا دچار مشکل خواهید شد