مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت وراث با فروش ملک ارثی

با سلام و احترام.
پدر من 9 سال پیش فوت کرد. از پدر 2 تا خونه در شهر قم به ارث مونده ما 2 تا برادر و 3 تا خواهر هستیم. الان بعد از چند سال که میگویم خونه رو بفروشیم یک برادر و 3 تا خواهر مخالف هستند ضمنا اجاره خونه ها رو برادرم میگیرد و به کسی نمیدهد. آیا من میتونم شکایت کنم یا کار دیگری انجام بدهم؟ با سپاس.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود شما میتوانید با گرفتن وکیل به راحتی ملک را بفروشید و سهم الارث خود را پس از فروش دریافت کنید و سهام مابقی هم به حسابشان یا حساب دادگستری واریز میشود