مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت وجه با پرینت بانکی

با سلام. من از شخصی مبلغ 180 میلیون قرض گرفتم و ایشون از طریق کارت به کارت به حساب برادرم پول را واریز کردند. بعد بنده صد میلیون آن را از طریق کارت به کارت به حساب ایشون واریز کردم الان ایشون از من شکایت کردند و گفتند همون صد و هشتاد میلیون بدهکار هستم. زمان حکم بنده در دادگاه حضور نداشتم و 180میلیون ایشون بنده رو محکوم و به اجرا درآوردند. آیا بنده الان که یک سال از روی حکم گذشته میتونم با بردن پرینت بانکی تقاضای رسیدگی مجدد کنم؟ من هیچ مال ندارم 80 تومان باقی رو بدهم و فقط میتونم قسطی بدهم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اجرای احکام مدنی مکلف است که رای صادره را عینا اجرا کند .
شما میتوانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید منوط به اینکه رای صادره از طریق سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) ابلاغ نشده باشد و شخص شما ابلاغیه را تحویل نگرفته باشید ،درغیراینصورت شما باید رای صادره را اجرا کنید و در مورد مبلغ هشتاد میلیون تومان واریزی نیز میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی از ایشان مطالبه کنید.
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورتی که حکم غیابی باشد شما می توانید دادخواست واخواهی نمایید و در صورت پذیرش واخواهی ، دلایل و مدارک خود را به دادگاه ارائه نمایید و ..