مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. من با اقایی بمدت 2ماهو نیم صیغه بودم و به مشکل خوردیم. الان ایشون ادعا دارن من از شما توی خواب انگشت گرفتم بابت 60 میلیون سفته. و با خط خودت به خط خودم پیام دادم که 2000هزار دلار بمن بدهکاری. میخواستم ببینم اگر تو خواب چنین کاری کرده باشن شکایتشون بجایی میرسه؟ و اینکه خودشون گفتن با خط خودت تایید کردی 2000 هزار دلار بمن بدهکاری. اگر شکایتی بابت این 2000هزار دلار بکنن با وجود اینکه بقول خودشون با خط خودم بوده من متهم میشم؟ و اینکه بارها با خط من به افراد غریبه پیام دادنو دهن به دهن شدن و الان میگه ازت شکایت میکنم که وقتی زن من بودی با بقیه در ارتباط بودی. در صورتیکه پیامها از طرف خود ایشون و با خط من بوده. ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام نگران نباشین اینها صرفا تهدید تو خالی میباشد و پیام دلیل نمیشود ولی مشاوره تلفنی بهتر میتوان توضیح داد

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام نگران نباشین اینها صرفا تهدید تو خالی میباشد و پیام دلیل نمیشود ولی مشاوره تلفنی بهتر میتوان توضیح داد چون توضیح شما هم کامل نیست

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام نترسید
راه دفاع دارید