مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام ، یک شخصی در اینستاگرام پیج جعلی به نام من درست کرده و عکسام رو به اشتراک گذاشته هرچقدرم بهش پیام دادم گفتم پاک کنه بیشتر لج کرده تمام پیام هاشم دارم
شکایت نمیتونم کنم..خواهش میکنم میشه راهنماییم کنید چطور این پیج جعلی بسته میشه..؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله میتوانید به اتهام انتشار عکسهای شخصی از ایشان شکایت کنید و دادسرا دستورات لازم جهت شناسایی عامل انتشار تصاویر خصوصی را به پلیس فتا صادر خواهد کرد .
موفق باشید