مشاوره حقوقی رایگان - از من پیج فیک زده باعث آبروریزی شده

دیروز متوجه شدم یه شخصی یه کلیپ منو با عکس پروف گذاشته تو پیج داخل بیو گرافی چیزایی نوشته ک قابل بیان نیس واقعا باعث ابرو ریزی شده و من هم بلاک کرده بودن تا نبینم تا این دوسم اومد گف بهش پیام دادیم بعد چن ساعت پاک کرد ولی من ازصحفه پیج آخر شماره شات دارم کمکی میکنه؟ لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بااستناد به همان اسکرین شات از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بلهبه استناد‌ مدارک به اتهام انتشار عکس خصوصی در فضای مجازی و هتک حیثیت از وی شکایت کنید