مشاوره حقوقی رایگان - املاک

با سلام و خسته نباشید سوال من از شما دوستان عزیز این است که مادر شوهر من از شش دانگ خونه اش یک دانگ به پسرم داده و در محضر هم سند یک دانگ را جدا کرد به نام پسرم زده در حال حاضر شوهرم یک برگه دست نویس از پسرم گرفته و نوشته این یک دانگ را به پدرم دادم. بعد محضری هم نیست و شاهد هم امضا نزده آیا این برگه ارزش داره؟ و چون محضر نرفتن و سند را به نام شوهرم نزده میشه پس گرفت، لطفا کمکم کنید. با تشکر وسپاس

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

اگر پسر شما به سن رشد رسیده باشد و مانعی برای تصرف نداشته باشه در این صورت اگر در قالب هبه (بخشش) ملک را به پدرش داده میتونه پس بگیره و اگر مبایعه نامه یا صلح نامه نوشته باشن باید با توافق یکدیگر باطلش کنن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر پسر شما به سن قانونی 18 سال تمام رسیده باشد و با قصد و رضایت خود سند یک دانگ را به پدرش داده باشد، خیر. در غیر این صورت اگر مجبور به چنین انتقالی علیرغم میل باطنی خود شده باشد و دست نوشته به صورت اکراه و جعلی تنظیم شده باشد، اقدام همسر شما جرم تلقی میشود و قابل پیگیری کیفری است. جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید