مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق برای اجرت المثل

سلام
رای بابت پرداخت اجرت المثل صادر شد.. از قرار 5 میلیون پیش ماهیانه 300 هزار تومان...
قبلا بابت مهریه یک چهارم حقوق رو کسر کردم..
سوالم اینه چون همسرم فیش حقوقی داره میتونم بابت اجرت المثل هم کسر از حقوق بزنم؟؟
سوال دومم اینه که دادگاه تجدید نظر برای اعتراض به پیش قسط مهریه چقدر طول میکشه؟؟ با این توضیح که همسرم در مدت 20 روز اعتراض زد و 10 روز مهلت اعتراض بنده هم دو روز دیگه به پایان میرسه و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال میشه..
چقدر زمان میبره که پرونده به مرحله ی اجرا برسه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام فقط یکبار امکان کسر از حقوق وجود دارد