مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زندگی مشترک

در جلسه دادگاه اعسار با استشهاد محلی و نامه کمیته امداد و دو شاهد حضور یافتم بعد 5 روز پنج میلیون اول بعد ماهی چهارصد هزار تومان ماهیانه در صورتی که در جلسه دادگاه اصلا صحبت از 5میلیون ابتدا و ماهی 400 هزار تومان ماهیانه نشد که من قبول کنم در تمام جلسه گفتم ندارم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تشخیص اقساط برعهده دادکاه وبا توحه به وضعیت مالی شما خواهد بود درهرصورت حق اعتراض خواهید داشت

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
تشخیص میزان پیش پرداخت و اقساط با دادگاه می باشد و قبول یا نکول شما تاثیری ندارد.
اگر مهلت تجدید نظر خواهی تمام نشده است، می توانید به رأی صادره اعتراض کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اونجا دادگاه است شما که نباید قبول کنید شما باید تمکین کنید و باید پرداخت حوری باشد که طرف مقابل شما مبلغش از بین نرود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تعیین پیش پرداخت و اقساط توسط قاضی ، قبول یا عدم قبول شما ، لازم نیست . شما میتوانید از حکم دادگاه تجدیدنظر خواهی نمایید و باید دلایل خود را بیان نمایید در ضمن ، بعد از قطعی شدن حکم اعسار ، شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید و ..