مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مغازه با تفويض وكالت

با سلام و سپاس
مبلغی را به برادرم كه صاحب مشاور املاك می باشد داده بودم، بعد از مدتی به جای پولم مغازه ای كه سند سرقفلی داشت و آخرين وكالتش را برادرم داشت در دفترخانه وكالتا به من منتقل كرد (البته قراردادی بين ما نيست فقط وكالت دفترخانه هست)، كه در وكالتنامه قيد شده :
-موكل (برادرم) ضمن عقد خارج لازم، حق عزل وكيل را از خود سلب و ساقط می نمايد.
-حق توكيل به غير دارد
-هيچگونه حق و اختياری نسبت به آن وكالت ندارد
بعدا متوجه شدم قبل از اين هم با ٥مورد وكالت دفترخانه ای اين مغازه منتقل شده و من نفر ششم هستم.
برادرم بعد از سه ماه اين مغازه را به شخصی فروخت كه متوجه شدم قراردادی كه داده من امضا كردم برای فروش متفاوت از قراردادی هست كه به خريدار داده و امضا مرا جعل كرده، فقط 50ميليون به من داده و هنوز وكالت دست منه، ولی مدارك مغازه دست خريدار هست و مابقی پول را هم برادرم از خريدار گرفته و به علت مطالبات طلبكارانش متواری شده.
ميخواستم ببينم من با شكايت از برادرم ميتونم سند سرقفلی مغازه رو به نام خودم بزنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام وکالت به معنای فروش به شما نیست فقط وکالت داده که شما کارهایی را از طرف او انجام دهید و با انجام همون کارا از طرف خود موکل قرارداد وکالت پایان می یابد و بی اعتبار میشوداگر قرارداد خرید دارید می توانید شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر کنید