مشاوره حقوقی رایگان - معارض برای زمین خریداری شده

قطعه زمینی را یک سال پیش از فروشنده دوم خریدم. کپی نسخ فروش های این زمین در تمام سالها با مبایعه نامه را از فروشنده گرفتم. بعد از دو سال زمین معارض پیدا کرد. معارض در واقع (فروشنده اول) یک مبایعه نامه قبل از من است که ادعا کرد زمین را به شرط فروخته بود و چون فروشنده دوم در موقع خرید به تعهداتش عمل نکرد. حال حکم دادگاه برای زمین را گرفته است.
طبق مبایعه نامه امضا شده با اینجانب عدم تحویل زمینی روزانه X تومان خسارت تعیین شده و از طرفی وکالت فروش این زمین بنام من است.
خواهشمند است در صورت امکان طبق موارد زیر راهنمایی فرمایید:
1- عدم تحویل زمین در موعود مقرر
2- پس از بررسی مشخص شد مبایعه نامه فروشنده اول در پایین صفحه دستکاری و کپی برابر با اصل شده و تحویل اینجانب گردید. بنده از وضعیت مشکل دار زمین بی خبر بودم
3- حال فروشنده دوم خواهان خرید مجدد زمین از اینجانب می باشد تا خودش مجددا با فروشنده اول صلح کند. در صورت اینکار آیا فروش مال غیر به غیر نمی شود ؟
4- در صورت شکایت اینجانب با توجه به اینکه فروشنده دوم سند وکالت فروش به نام من زده شده تکلیف چیست؟ آیا به همان اندازه زمین بده یا خسارت دیگری هم وجود دارد ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
موضوع ومدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.