مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن معارض برای زمین سند دار

سلام وقت بخیر پدر بزرگ من نصف زمین بزرگی رو وقف مسجد کردن و نصف دیگرش رو بعد از چند سال به نام بچه هاشون سند زدن بعد از فوت ایشون بچه ها زمین های خودشون رو فروختن و خریدار زمین شروع به ساخت میکنه که مسجد جلوی کار رو میگیره و روی بخشی از زمین ادعا داره و میگه این بخش از زمین هم وقف بوده . آیا میشه زمینی که براش سند تک برگ صادر شده و 4 سال متروک بوده وقفی باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دروغ گفته شکایت مزاحمت بکنید از کسی که مانع کار شما شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
میزان وقف ، طبق مفاد وقف نامه و نظر واقف مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اداره اوقاف صرفا طبق وقفنامه باید عمل کنه و بیشتر از آن حقی ندارد.
در اینکه موارد موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و دادگاه باتوجه به اسناد و نظر کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام -میزان زمینی که ایشان وقف کرده است مشخص است که قاعدتا باید وقف نامه هم داشته باشد.اگر مازاد بر آن ادعا دارند شما بعنوان مراحمت و ممانعت ار حق می توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید مدرک ادعایی هیئت امنای مسجد چه چیزی می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال اثبات وقف با مدعی است و مدعی هم اداره اوقاف باید باشد نه مسجد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله در این صورت قطعا محکوم می‌شوید مگر اینکه دفاع مناسب کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اصل بر ملکیت است و اگر اداره وقف ادعا وقفیت داره باید سند ارایه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نسبت به قدرالسهم خارج از وقف سند صادر کردیده ادعای مسجد ناصحیح است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
نيازمند طرح دعوا با اوقاف است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصل عدم وقفیت است ادعای شان نیاز به دلیل دارد ولی بابت جلوگیری از ساخت و فروش یا هر اقدامی از طرف ورثه ایشان می‌توانند شکایت کیفری ممانعت و مزاحمت از حق ارائه نمایند

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام
درصورتیکه مقداری از زمین طبق وقف نامه جزء ملک‌وقفی باشد سند تک برگ ابطال میشود .

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام نیاز به بررسی و کارشناسی دارد ولی ظاهرآ ارجحیت با سند است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید وقف نامه مطالعه و کارشناس حدود ملک وقفی را مشخص کند