مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل به همراه پسرم بدون اطلاع من

سلام
خانوم به همراه پسر 19 ماهه ام وقتی من سرکار بودم خانه را ترک کرده و به همراه پدرش به روستا رفته اند من هم وقتی اومدم خونه دیدم نیستن نگران شدم و به گوشیش زنگ زدم خاموش کرده بود بلاخره با کلی گشتن به پدر خانومم زنگ زدم و گفتن اینجاس گفتم چرا و با اجازه کی اومدی بردیش پدر خانومم گفتن خوشم اومده و بعد من به 110 اطلاع دادم و ارجاع دادن به پاسگاه روستا ولی پاسگاه روستا همکاری نکرد و من مجبور شدم به همرا مادرم به منزل پدر خانومم مراجعه کنم دنبال جواب بودم و برگشتن خانومم همین که رسیدیم پدر خانومم دید منم نه سلام نه کلام حمله ور شد و یک سیلی به من زد و در همین حین برگشت و پشت در چوب آماده گذاشته بود آورد و محکم از کمر من زد مادرم رفت طرفش گفت چرا میزنیش مادرم را هل داد افتاد و دوباره از کمر من زد بطوری که من دیگه خون بالا میاوردم بلاخره با صدای من درو همسایه ریختن من از دستش گرفتن زنگ زدم پاسگاه اومد و رفتیم پاسگاه که من دیدم پدر خانومم از پشت گوش خونیه و ادعا میکنه که من با سنگ زدم ولی من حاضرم دست به قران بزارم قسم بخورم که من نزدم بلاخره من و مادرم پزشکی قانونی رفتیم و نامه و شکایت کردیم و حکم تمکین هم گرفتم ایشون هم بعد ما رفتن پزشکی قانونی و احتمالا شکایت کردن خانومم هم به گوشیش جواب نمیده تا حال خودش و پسرم و بپرسم شدید دلتنگ پسرمم لطفا کمکم کنید که نتیجه چی میشه لطفا کوتا جواب ندید ممنون موفق باشید

پاسخ ها :

اشرف صادقی بابلان

اشرف صادقی بابلان :

با سلام
در مورد اینکه پدرخانم شما ادعا میکند که شما با ستگ ایشان را زده اید، باید ادعای خود را یا با شهادت شهود یا اگر شاهدی وجود ندارد با سوگند اثبات کند، همینطور شما هم میتوانید از پدر همسر خود به اتهام ضرب و جرح عمدی شکایت کنید که آنهم منوط به اثبات این ادعا از طریق شهادت شهود یا سوگند میباشد.
در مورد همسرتان نیز شما نمیتوانید او را مجبور به برگشت به منزل کنید فقط با اثبات عدم تمکین می توانید ناشزه بودن ایشان را اثبات کنید که نفقه به ایشان تعلق نگیرد.
در مورد فرزندتان نیز، با توجه به اینکه با توجه به سن طفل، در حضانت مادر می باشد، شما میتوانید از دادگاه تقاضای صدور دستور جهت ملاقات فرزند خود را نمایید که حداقل در هفته 24 ساعت حق ملاقات میدهند.