مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و بردن فرزند بدون اجازه پدر

سلام خانم بنده مدت سه سال است که بدون اجازه منزل را ترک کرده وفرزندم را هم برده است خبری ازش نیست پنهان شده فقط یه بار زنگ زد گفت بچمو درع وضه مهریم برداشتم هرکاری میکنم جاشو نمیگه حتی نمیزاره صدای بچمو بشنوم باید چکار کنم و بعد حکمش چیه

پاسخ ها :

محمود  عابدي

محمود عابدي :

میتونید به جرم آدم ربایی شکایت کنید)اگر جواب بده(چون راه حلش همینه.