مشاوره حقوقی رایگان - پدرم و برادرم توی زندگی شخصیم دخالت میکنند و من رو کتک میزنن

سلام من 18 سالم هستش و متاهل هستم و پدرم و برادرم توی زندگی شخصیم دخالت میکنن و من را کتک میزنن و بهم تهمت معتادی میزنن من زندگیم کلا از اون ها جداست من طبقه بالا زندگی میکنم و پدرم مادرم داداشم طبقه پایین هستن فقط چون تو خونه پدریم زندگیم میکنم به من فحاشی میکنن و میزنند منو و به خانومم هم بی احترامی میکنند برادرم 24 سالش هست و من رو بی دلیل میزند و پدرمم مثل برادم هم توی زندگی شخصیم دخالت میکند و هم من رو بزور میندازن کمپ ترک اعتیاد میخواستم بدونم میتونم آیا کاری کنم که توی زندگی شخصی خودم خانومم دخالت نکنند و تعهد بگیرم یا شکایت کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بابت تهدید و مزاحمت و ضرب و جرح میتوانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر دخالتهای پدر و برادرتان در زندگی شخصی‌تان بی‌مورد باشند و شما هم اعتیاد ندارید میتوانید با ارائه دلایل و گواهی پزشکی قانونی علیه انها شکایت کیفری کنید.جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید