مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایای دوران عقد با فاکتور

باسلام
بنده برج 12 سال 99 از خانمم جدا شدم ، همسر بنده مهریه شو بذل کرده و طلاق بائن غیر مدخوله ثبت شده است دوتا سوال داشتم
1_ باتوجه به اینکه بنده در قبال بذل مهریه حاضر به طلاق شدم خانم میتواند مهریه ای که بذل کرده رو مجدد به اجرا بگذارد؟
2_ بنده بعد از ثبت واقعه طلاق درخواست استرداد هدایای دوران عقد دادم (باعنایت به فاکتورهای موجود)، میخواستم بدونم درصورتی که رای دادگاه به نفع من نباشد خانوم می تواند برعلیه من شکایتی تنظیم کند؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر 100 روز گذشته نه نمیتواند . در مورد دوم هم نه مشکلی نیست.

یک وکیل

سوال اول..خیر
سوال دوم .خیر
سلامت باشید