مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت چک

سلام و خسته نباشید
من یک چک قبلا به دایی خودم داده بودم و قرار بود مبلغ کمی بنویسه و خودش هم پرداخت کنه ولی سال 97 به مبلغ 60 میلیون برگشت خورده و بعد از کلی دادگاه و ... بعد باهم به صورت تضامنی محکوم شدیم چون ایشان هم پشت چک را امضا کرده بود
من برای اینکه حکم جلب صادر نشه و جلوی حساب های بانکی بسته نشه تقاضای اقساطی دادم و من هم در جایی که کار میکنم ماهانه 3 و نیم میلیون حقوق میدهند ولی دادگاه برای من 15 میلیون پیش پرداخت و ماهانه 2 میلیون اقساط زده
الان میخواستم بدونم چه جوری میتونم اعتراض بدم که یک چهارم حقوقم را پرداخت کنم
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما فقط میتوانید دادخواست تعدیل اقساط بدهید.