مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت خانمی که در زمان نامزدی ( در دوران نامزدی با صیغه موقت بودن ) بکارت خود را از دست داده

سلام
با خانمی اشنا شدم که مدعی هستند که در زمان نامزدی قبلی خود بکارتشان از دست رفته، البته دوران نامزدی ایشان با صیغه موقت در حضور خانواده خوانده شده پس در شناسنامه چیزی ثبت نشده.
بر اساس گفته این خانم با ایشون بصورت تلفنی صیغه محرمیت جاری کردیم. از نظر قانونی ممکن هست که به مشکل برخورد کنیم؟ امکانش هست با مراجعه به محضر مدرک قانونی صیغه موقت تهیه کنیم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. به محضر مراجعه منید تا همه کارها به صورت صحیح و قانونی انجام گیرد. https://attorneyiran.ir