مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام من با خانمی صیغه دو سال خوندیم الان میشه یک طرفه بدونه اینکه خانم خبر نداشته باشه باطل کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فسخ باید به اطلاع طرف برسد . صیغه با بذل و انقضای مدت از بین میرود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید بقیه مدت را به وی بذل نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه بقیه مدت را به خانم صیغه ای ببخشید.
البته حضورا یا از طریق پیامک نیز می توانید بقیه مدت را ببخشید.
توجه داشته باشید اگر صیغه نامه در دست شما است نیازی به ارسال اظهارنامه و... نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با بخشیدن بقیه مدت وبا اطلاع دادن به ایشان میتوانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر صیغه عقد دایم بوده خیر اما اگر موقت بوده زوج میتواند با پرداخت کل مهریه زوجه البافی مدت را به او بذل نماید

یک وکیل

از طریق بذل مدت قابلیت اقدام دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر باید مبلغ مهریه مذکور در صیغه نامه را نیز ایشان پرداخت کنید ضمناً میتوانید با بذل مدت صیغه نامه را باطل کنید
فسخ نکاح شرایط دیگری دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صیغه موت است و زمان دارد پس از گذشت زمان صیغه باطل میشود البته درج مهریه در صیغه موقت ضروری که باید پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با پرداخت مهریه مقرر و بذل باقی مدت صیغه را به اتمام رسانید . لیکن بهتر است این موارد به اطلاع طرف مقابل شما برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در عقد موقت ، زوج میتواند قبل از اتمام مدت ، باقیمانده مدت را بذل مدت نماید و باید به اطلاع زوجه رسانده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر محضری تنظیم شده به دفترخانه مراجعه وبقبه مدت را بذل نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله دوست عزیز مرد هر زمان مابقی مدت رو بذل کنه فسخ میشه باطل نمیشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با پرداخت مهریه مقرر و بذل باقی مدت صیغه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مطابق ماده 1139 قانون مدنی مرد می تواند با بذل مدت در عقد منقطع (صیغه -عقد غیر دائم) از زوجیت خارج شود . جهت عدم به وجود آمدن آثار منفی ، می بایست بذل مدت و خارج شدن از زوجیت را به طریقی به زن اعلام نمایید .

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

نکاح عقدجایزنیست، چه دایم وچه موقت
جواب منفی هس

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق همان دفتر بذل مدت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از طریق اظهارنامه الباقی مدت را بذل نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام صیغه موقت یابااتمام مهلت یا بذل مدت امکانپذیر است شما میتواند با پرداخت کل مهریه زوجه البافی مدت را به او بذل نماید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام می توانید باقی مدت عقد موقت را بذل نمایید. بهتر است به زوجه اطلاع دهید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

بذل مدت از سوی زوج یک طرفه است و نیازی به قبول زوجه ندارد ولی با ارسال اظهارنامه رسمی به ایشان اطلاع بدین که یک مدرک برای دادگاه هم ایجاد شود.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

باطل کردن صيغه موقت، از دو راه امکان‌پذیر است: نخست، مدت زمان مشخص شده خاتمه یابد؛ دوم، بذل (بخشیدن) مدت، پیش از موعد به واسطه مرد صورت پذیرد.
در قانون مدنی روش دیگری هم به منظور باطل کردن صيغه موقت در نظر گرفته شده است که آن، فسخ صیغه محرمیت پیش از موعد است. بر اساس ماده 1120 قانون مدنی: «عقد نکاح، به فسخ یا به طلاق یا به بذل مدت در عقد انقطاع، منحل می‌شود.»

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در قانون مدنی در عقد نکاح موقت طلاق وجود ندارد

و زوجه وقتی از زوجیت خارج می‌شود که یا مدت تمام شده باشد

و یا اینکه مرد باقی مدت را به زن ببخشد و

وی را از زوجیت رها نمابد لذا طلاق مخصوص عقد دائم است و زن منقطعه با

انقضای مدت یا بذل آن از طرف شوهر از زوجیت خارج می‌شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد مطابق شرايط في مابين در عقد موقت اقدام نماييد و بقيه مدت را ببخشيد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله می توانید با پرداخت مهریه تعیینی باقی مدت را بذل نمایید ولیکن شایسته است به طریقی به اطلاع زوجه نیز برسانید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حقوقات مالي و شرعي رعايت شود بله